Bimbo Global Race повертається у 2024 році, щоб подарувати 2,8 мільйона шматочків хліба тим, хто цього найбільше потребує

Jul 15
BGR_logo
  • Під гаслом "Ми ділимося добром" Bimbo Global Race запрошує бігунів об'єднатися на підтримку місцевих громад. 

Grupo Bimbo, найбільший у світі виробник хлібобулочних виробів, відкриває реєстрацію на дев'ятий щорічний забіг Bimbo Global Race, найбільший "забіг з метою" у світі, який відбудеться у вересні. Цього року Grupo Bimbo має на меті пожертвувати 2,8 мільйона шматочків хліба міжнародним продовольчим банкам, зареєструвавши понад 140 000 бігунів по всьому світу фізично та віртуально. Компанія пожертвує 20 скибочок хліба за кожного учасника, зареєстрованого у фізичному забігу, і 2 скибочки хліба за кожну реєстрацію у віртуальній спільноті забігу. Для Bimbo QSR пожертвування становитиме 10 булочок за кожну віртуальну реєстрацію.

Цією ініціативою Grupo Bimbo підтверджує свою прихильність до покращення життя людей, які живуть у громадах, де вона працює, відповідно до своєї місії "Нагодувати кращий світ" (Nourishing a Better World).

Цьогорічна тема Bimbo Global Race - "Ми ділимося добром", просуваючи ідею про те, що обмін добром змінює життя. Grupo Bimbo запрошує членів глобальної спільноти об'єднатися у спільний день розваг, фітнесу та розбудови спільноти, і все це заради великої мети.

Альберто Леві, віце-президент з глобального маркетингу Grupo Bimbo, сказав "Як і щороку, ми хочемо надихнути більше людей, незалежно від їхнього віку чи професійного бігу, приєднатися до Bimbo Global Race, глобальної спільноти, яка має на меті змусити кожного "поділитися шматочком борошна", щоб зробити світ кращим. Цього року, окрім передачі хліба тим, хто його найбільше потребує, ми запрошуємо всіх учасників долучитися до наших зусиль зі сталого розвитку, поради щодо яких ви можете знайти в наших соціальних мережах. Ми хочемо, щоб цей забіг побив рекорди та став незабутнім для всіх бігунів! Впевнені, що з вашою активною участю ми досягнемо нашої мети".

Цього року Bimbo Global Race відбудеться у 28 містах 21 країни світу: Аргентина (Буенос-Айрес), Бразилія (Сан-Паулу та Ріо-де-Жанейро), Канада (Торонто), Колумбія (Богота), Коста-Ріка (Сан-Хосе), Чилі (Сантьяго та Чіллан), Китай (Пекін), Еквадор (Кіто), Сальвадор (Сан-Сальвадор), Іспанія (Барселона та Мадрид) США (Лос-Анджелес), Гватемала, Гондурас (Тегусігальпа), Індія (Делі), Мексика (CDMX, Гвадалахара, Пуебла, Монтеррей і Веракрус), Парагвай (Асунсьйон), Перу (Ліма), Португалія (Лісабон), Велика Британія (Шеффілд), Румунія (Клуж-Напока) та Уругвай (Монтевідео).

Цього року забіг включає як чоловічі, так і жіночі забіги у трьох категоріях: 3 км, 5 км та 10 км, що дозволяє людям з будь-яким рівнем фізичної підготовки взяти участь та насолодитися подією. Бігуни, які покажуть найкращий час у забігу на 10 км у чоловічій та жіночій категоріях, отримають право пробігти у місті, що прийматиме Bimbo Global Race 2025, та насолодитися екскурсійною поїздкою визначними пам'ятками регіону за програмою "все включено".

Богота, Колумбія, є приймаючим містом Bimbo Global Race 2024.
 

Зареєструватися на Bimbo Global Race та дізнатися більше можна на сайті www.bimboglobalrace.com або за допомогою мобільного додатку Race, доступного для пристроїв iOS та Android.