Bimbo Global Race 2024'te geri dönüyor ve en çok ihtiyacı olanlara 2,8 milyon ekmek dilimi bağışlamayı hedefliyor

Jul 15
BGR_logo
  • Bimbo Global Race, "İyiliği paylaşıyoruz" sloganıyla koşucuları yerel toplulukları desteklemek üzere bir araya gelmeye davet ediyor.

Dünyanın en büyük fırıncılık şirketi Grupo Bimbo, Eylül ayında dokuzuncusu gerçekleştirilecek olan ve dünyanın en büyük "nedenli yarışı" olan Bimbo Global Race için kayıtları açıyor. Grupo Bimbo'nun bu yılki hedefi, dünya çapında fiziksel ve sanal olarak 140.000'den fazla koşucuyu kaydederek uluslararası Gıda Bankalarına 2,8 milyon dilim ekmek bağışlamaktır. Şirket, fiziksel yarışa kayıt olan her katılımcı için 20 dilim ekmek ve sanal yarış topluluğuna kayıt olan her katılımcı için 2 dilim ekmek bağışlayacak. Bimbo QSR için ise her sanal kayıt başına 10 ekmek bağışlanacak.

Bu girişim ile Grupo Bimbo, Daha İyi Bir Dünya Beslemek misyonu doğrultusunda, faaliyet gösterdiği toplumlarda yaşayan insanların yaşamlarını iyileştirme taahhüdünü bir kez daha teyit etmektedir.

Bimbo Global Race'in bu yılki teması, iyiliği paylaşmanın hayatları değiştirdiği fikrini destekleyen "İyiliği paylaşıyoruz". Grupo Bimbo, küresel topluluğun üyelerini, hepsi de büyük bir amaç uğruna, ortak bir eğlence, fitness ve topluluk oluşturma gününde birleşmeye davet ediyor.

Grupo Bimbo Küresel Pazarlama Başkan Yardımcısı Alberto Levy şunları söyledi: "Her yıl olduğu gibi, yaşları ne olursa olsun ya da profesyonel koşucu olsunlar ya da olmasınlar, daha iyi bir dünyayı beslemek için herkesin "biraz un paylaşmasını" amaçlayan küresel bir topluluk olan Bimbo Global Race'e katılmaları için daha fazla insana ilham vermek istiyoruz. Bu yıl, en çok ihtiyacı olanlara ekmek bağışlamanın yanı sıra, tüm katılımcıları sosyal ağlarımızda bulabileceğiniz ipuçlarıyla sürdürülebilirlik çabalarımıza katılmaya davet ediyoruz. Bu etkinliğin rekorlar kırmasını ve tüm koşucular için unutulmaz olmasını istiyoruz! Sizlerin coşkulu katılımıyla hedefimize ulaşacağımızdan eminiz."

Bimbo Global Race bu yıl 21 ülkede 28 şehirde gerçekleştirilecek: Arjantin (Buenos Aires), Brezilya (São Paulo ve Rio de Janeiro), Kanada (Toronto), Kolombiya (Bogota), Kosta Rika (San José), Şili (Santiago ve Chillan), Çin (Pekin), Ekvador (Quito), El Salvador (San Salvador), İspanya (Barselona ve Madrid), Amerika Birleşik Devletleri (Los Angeles), Guatemala, Honduras (Tegucigalpa), Hindistan (Delhi), Meksika (CDMX, Guadalajara, Puebla, Monterrey ve Veracruz), Paraguay (Asunción), Peru (Lima), Portekiz (Lizbon), Birleşik Krallık (Sheffield), Romanya (Cluj-Napoca) ve Uruguay (Montevideo).

Bu yılki yarış, 3K, 5K ve 10K olmak üzere üç kategoride hem erkek hem de kadın bölümlerini içeriyor ve her fitness seviyesinden insanın etkinliğe katılmasına ve etkinliğin tadını çıkarmasına olanak tanıyor. Hem erkek hem de kadınlarda 10K yarışında birinci olan koşucular, Bimbo Global Race 2025'in ev sahibi şehrinde koşma hakkı kazanacak ve bölgenin önemli yerlerini kapsayan her şey dahil bir gezi turunun keyfini çıkaracak.

Bogota, Kolombiya, Bimbo Global Race 2024 için ev sahibi şehir olarak hizmet vermektedir.
 

Bimbo Global Race'e kaydolun ve www.bimboglobalrace.com adresini ziyaret ederek veya iOS ve Android cihazlarda kullanılabilen Race mobil uygulamasını kullanarak daha fazla bilgi edinin.