Kalite: BQ Farkımız

Quality: Our BQ Difference

Kalite ve Yiyecek Güvenliği, tek başına yiyecek üretiminin en önemli konusudur ve bizim için en önemli ayırt edici unsurdur. BQ olarak dünya genelinde en yüksek standartları desteklemek ve bunlara uyumlu hale gelmek için yetenekli ve tutkulu Kalite Sistemleri, Düzenleme ve Uyum Liderlerinden oluşan bir ekibe sahibiz. Kalite Sistemleri Başkan Yardımcısı Mike LaBosky'nin başında olduğu BQ Kalite liderleri ekibi, kuruluşumuzun gizli kahramanlarıdır.

Kalite Sistemleri birimi, BQ üretim süreçlerimizin tüm yönlerini ele alıyor. Kriz Yönetimi, Sanitasyon, Alerjenler, İzlenebilirlik, Çevresel İzlemeden Raf Ömrünün Doğrulanmasına kadar Kalite açısından Ana Performans Göstergelerimiz birbiriyle iç içedir. BQ ekibi, tüm Kalite, Yiyecek Güvenliği ve Mevzuat Yönetim Sistemlerimizde teknolojik gelişimin ön saflarında yer alıyoruz. Kalite ve yiyecek güvenliği yönetimi mirasımız, müşterilerimiz tarafından ürün kalitesi gereksinimlerinin fazlasıyla karşılanması sayesinde takdir görmektedir. BQ ekiplerimizi gururu, en iyi uygulamaları fırınlar ve Tedarik İş Ortaklarımızla paylaşmak için iş birliği yapmaları sayesinde tüm aşamalara yayılıyor.

BQ Kalite Sistemleri Yönetimi ekibi

BQ Kalite Ekibi; güvenli, kaliteli ve yasalara uygun fırıncılık ürünlerinin günlük üretiminde görev yapan tüm Bimbo QSR çalışanları için bir kalite kültürü geliştirmek için çalışıyor. Ekip kaliteyi, tüm faaliyetlerinin merkezine yerleştiriyor!