Grupo Bimbo повідомляє, що 93% її упаковки виготовлено з матеріалів, придатних для вторинної переробки

Jul 09
AnnualReport
  • Пекарня презентувала свій річний звіт за 2023 рік "За нашими діями", в якому йдеться про прогрес у виконанні зобов'язань на 2030 та 2050 роки.
  • 98% продуктів щоденного споживання не містять штучних барвників та ароматизаторів.
  • 263 проєкти "Добрий сусід", реалізовані у 28 країнах, покращили якість життя понад 440 000 людей.

 

Grupo Bimbo, провідна світова компанія-виробник хлібобулочних виробів, представила річний звіт за 2023 рік: "За нашими діями". Документ демонструє прогрес бізнесу та цілі Стратегії сталого розвитку на 2030 та 2050 роки.

Серед основних моментів пріоритету "Випечено для природи", в рамках якого пекарня працює над регенерацією, зростанням, циклічністю та створенням позитивного впливу на планету, є оголошення про те, що 93% її упаковки в усьому світі виготовляється з матеріалів, придатних для вторинної переробки, що посилює її прихильність до циркулярної економіки. До 2025 року компанія планує досягти того, щоб 100% її упаковки можна було переробляти, біологічно розкладати або компостувати.

Вона також повідомила про прогрес на шляху до того, щоб стати компанією з нульовими викидами вуглецю до 2050 року. Сьогодні 92% її глобальної електроенергії надходить з відновлюваних джерел, таких як сонячна та вітрова енергія. Крім того, компанія додала, що має 2 693 електричні транспортні засоби для доставки, які працюють на 6 198 одиницях альтернативного палива.

Щодо своєї програми відновлюваного сільського господарства, компанія підкреслила, що у 2023 році вона перевиконала свій план збору врожаю за допомогою цього методу обробітку ґрунту, досягнувши понад 170 000 гектарів кукурудзи та пшениці в Мексиці, США, Канаді та Франції. За цей період компаніятакож навчила понад 500 фермерів. До 2050 року 100% ключових інгредієнтів своєї продукції компанія буде отримувати із земель, що обробляються в рамках цієї ініціативи.

В рамках свого пріоритету "Випечено для вас", який зосереджений на пропозиції кращих поживних властивостей, рослинних дієт і стійких брендів з певною метою, пекарня повідомила, що 98% її продуктів для щоденного споживання не містять штучних барвників та ароматизаторів. Асортимент зернових було розширено новими сортами завдяки придбанню компанії Natural Bakery в Канаді.

Що стосується пріоритету "Випікаємо для життя", спрямованого на зміцнення громад і турботу про своїх співробітників, Grupo Bimbo підкреслила реалізацію 263 громадських проектів у 28 країнах в рамках програми "Добрий сусід". Ця програма спрямована на покращення якості життя людей, які живуть або працюють навколо робочих центрів Grupo Bimbo, і має позитивний вплив на понад 440 тисяч осіб.

Наостанок варто згадати, що у Bimbo Global Race 2023 було зареєстровано 330 тисяч учасників, які бігли у гібридній формі у 24 містах 17 країн. Завдяки такій масовій участі компанія передала понад 2,8 мільйона шматочків хліба до продовольчих банків по всьому світу.

Рафаель Паміас, генеральний директор Grupo Bimbo, зазначив: "Протягом 2023 року ми досягли значного прогресу у виконанні наших зобов'язань до 2030 та 2050 років. Наприклад, ми досягли 95% позитивного харчування в нашому щоденному портфелі хліба, випічки та сніданків. Крім того, 27 з 35 країн, в яких ми працюємо, вже використовують відновлювану електроенергію. Всі ми, хто є частиною Grupo Bimbo, повинні пишатися цими досягненнями, опублікованими в річному звіті, які підтверджують нашу мету - "Нагодувати кращий світ"".
 

Щоб дізнатися більше про хід реалізації стратегії сталого розвитку Grupo Bimbo, відвідайте

https://www.grupobimbo.com/en/investors/reports/annual-reports