Grupo Bimbo, Time dergisi ve Statista'ya göre en iyi Meksikalı şirket seçildi

Sep 20
Grupo Bimbo Logo

Dünya çapında lider fırıncılık şirketi Grupo Bimbo, TIME dergisi ve pazar araştırma kuruluşu Statista tarafından hazırlanan "Dünyanın En İyi Şirketleri" sıralamasında ilk kez yer aldı. Grupo Bimbo, yayında en üst sırada yer alan Meksikalı şirkettir. Ayrıca, "gıda ve içecek" kategorisinde dünyada dördüncü sırada yer almakta ve analiz edilen 750 şirket arasında genel olarak 113. sırada yer almaktadır.

"Dünyanın En İyi Şirketleri "ni seçme metodolojisi, dünya çapında en iyi sonuçlara sahip şirketleri belirlemek için TIME ve Statista tarafından yapılan kapsamlı bir analizden oluşmaktadır. Çalışma üç ana boyuta dayanmaktadır: Çalışan memnuniyeti, gelirdeki finansal büyüme ve sürdürülebilirlik başarıları (ESG). Üç kategoriyi temsil eden veriler daha sonra değerlendirildi, konsolide edildi ve maksimum 100 puanlık bir puanlama modeli içinde ağırlıklandırıldı.

Grupo Bimbo CEO'su Daniel Servitje şunları söyledi: "Dünyanın En İyi Şirketlerinden biri olarak tanınmamız, 145.000'den fazla Grupo Bimbo çalışanının çalışma ve tutkusunu yansıtmaktadır. Kuruluşumuzdan 78 yıl öncesinden bu yana, faaliyet gösterdiğimiz toplumları olumlu yönde etkileyen, doğal ekosistemlerimizin bakımına katkıda bulunan ve tüm tüketicilerimize en iyi, en kaliteli ürünleri sunan bir değişim aracı olmaya çalıştık."

"Dünyanın En İyi Şirketleri" sıralamasında perakende, imalat, mühendislik, otomotiv ve hizmetler gibi çeşitli sektörlerden şirketler yer alıyor. Zirvede Microsoft, Apple, Alphabet, Meta, Accenture, Pfizer ve daha fazlası yer alıyor. "Dünyanın En İyi Şirketleri" listesi için lütfen şu adresi ziyaret edin:  https://time.com/collection/worlds-best-companies-2023/